Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracies Pep !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj niestety ostatni raz poprowadził Blaugrane na swoim stadionie (4:0 ,messi 4x). Jest mi smutno ,że po 4 latach świetnej kadencji chce odejść ,po dosyć słabym sezonie Barcelony. Oczywiście zaraz znajdą się hejterzy ,którzy potrafią tylko napisać ,że dostał ekipe na tacy ,wystarczyło troszkę podszlifować. Guardiola tak dla porównania zdobył 13 pucharów ,a "The Special One" narazie 2. Tym tematem chce również podziękować wielkiemu trenerowi ,jakim na pewno był ;)

24c17d264407f29d1d8d19ccd860c886,10,1.jpg

Opublikowano

Dostał ekipe na tacy ,wystarczyło troszkę podszlifować

~~~~~~~~~~~~~~

The Special Four ;)

4 lata Pepa i 13 pucharów, a 2 Mou i 2 puchary. No dobra, tylko zauważ, że Jose zdobywał Ligi i Lige Mistrzów z Porto, Chelsea, Inter no i teraz lige z Realem. Lepszym ternerem jest Mou, ponieważ On wyprowadzi każdą drużynę na szczyt Europy (Porto), a Guardiola tylko barce.

Fajnie, że założyłeś taki temat, ale po chuj wspominasz tutaj o Mou skoro dziękujesz Guardioli ?

~~~~~~~~~~~~~~

Pep był dobrym trenerem, a to że odszedł to jego decyzja. Bądź co bądź tylko Guardiole i Poyola lubię z barcy więc ... Żegnam ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Pep wyciągnął Barcelonę z wielkiego dołka. To profesjonalista, jeden z najlepszych w swoim fachu. Za jego kadencji ten klub osiągnął szczyt.

Ja mam do niego wielki szacunek, pełne uszanowanie i wielkie podziękowania.

btw. 'Gracias' a nie 'Gracies'

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Pep wyciągnął Barcelonę z wielkiego dołka. To profesjonalista, jeden z najlepszych w swoim fachu. Za jego kadencji ten klub osiągnął szczyt.

Ja mam do niego wielki szacunek, pełne uszanowanie i wielkie podziękowania.

btw. 'Gracias' a nie 'Gracies'

Taki z niego trener jak z Mou lub Manciniego.... Potrafia tylko kupowac.

Top 5 Trenerow

Di Mateo

Wenger

Villas-Boas

Mourinho ( za czasow Porto , Chelsea)

Marcelo Bielsa

Opublikowano

zauważcie jaką drużyne dostał mourinho a jaką pep ;p jose dostał real który już sie wydawało że to koniec jego ery a tu prosze, brzdąk i skuces, i nie bez powodu wygrywał też inne puchary, LM, LE, mistrzostwa kraju (po 2 w the blues, interze i porto ^^) zobaczymy co guardiola zrobi w innej druzynie niż barca

ale chuj z nim

real na farcie wygrał 1-2, dziękuje, mam nadzieje ze 100 pkt bedzie w sezonie ;D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

litości. Na farcie wygrał ligę hiszpanką?na farcie doszedł do pół finału ligi mistrzów?

1337113491-U379973.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1336254927' post='4453905]

zauważcie jaką drużyne dostał mourinho a jaką pep ;p jose dostał real który już sie wydawało że to koniec jego ery a tu prosze, brzdąk i skuces, i nie bez powodu wygrywał też inne puchary, LM, LE, mistrzostwa kraju (po 2 w the blues, interze i porto ^^) zobaczymy co guardiola zrobi w innej druzynie niż barca

ale chuj z nim

real na farcie wygrał 1-2, dziękuje, mam nadzieje ze 100 pkt bedzie w sezonie ;D

Nie gadaj bo dostawal baty od Farcy jedynie ostatnio wygrali.

Mogl siedziec w Chelsea i trzymac fason.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...